Бърз кредит събота и неделя може да бъде необходим на всеки. Любимият момент за всеки човек е краят на седмица. Идва уикендът, през който ще си починем и ще се насладим на времето със семейство и приятели. Плановете ни за приятен и спокоен уикенд не винаги се осъществяват, ако излезе неочакван разход, който не търпи отлагане.
Със сигурност ви се е случвало поне веднъж това неприятно изживяване. Планирали сте последния уикенд на месеца да прекарате у дома, защото не са ви останали пари за харчене, а и защото искате да отделите време на близките и изведнъж всичко се променя. Освен че забравяте за спокойния и безгрижен уикенд, се налага да мислите за пари и откъде да ги намерите.
Заплатата ще бъде преведена чак в понеделник, а дотогава има твърде много време и не знаете как да постъпите. За щастие решението и този път е кредитът. Макар че банките не работят, все още има алтернативи, които ще спасят положението и ще върнат спокойствието през почивните дни.
Ако разполагате с кредитна карта, то без проблем може да се възползвате от нея. Сега е моментът, в който да изтеглите необходимата сума пари, а при получаването на заплатата да изплатите дължимото. В повечето случая употребата на такава карта носи повече вреди, отколкото ползи. Натрупва се голяма лихва на взетите пари и се налага да връщане безобразни суми. Но ако вземете пари и след 2-3 дни ги върнете, то лихва почти няма да има.
Ако не разполагате с такава, то забравете за тази опции. Създаването на кредитна карта е процес, който изисква поне седмица и определено се извършва през делнични дни.
Друг вариант е да използвате овърдрафт. Това е услуга, която все още не е достатъчно популяризирана в България. Всеки месец заедно с възнаграждението в банковата сметка постъпва и допълнителна сума 200-300 лева, която може да бъде използвана.
Ако решите да не се възползвате от парите, те стоят в сметка ви без да се начислява никаква лихва. Решите ли да ги използвате, то при следващо постъпване на заплата ще бъдат отделени пари, с които да покриете вече използваните. Това е удобно и практично решение, което може да се използва всеки ден от седмицата, по всяко време.
Последната опция е да изтеглите кредит до заплата. Може да отидете до офис на съответната кредитна институция, а така също и да попълните онлайн формуляр. Кандидатстването е изключително лесно, с минимални условия, а одобрението е гарантирано.
Въпреки че събота и неделя са дни за почивка и разтоварване, не винаги получаваме това. Дори в моментите, които се изправим пред трудности, има решение. Изберете вашия начин и не позволявайте на разходите да провалят перфектния уикенд.друг кредит