МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ ЧРЕЗ СЛЕДНАТА ФОРМА ЗА КОНТАКТ:

Тази компания предлага изгодни бързи кредити без обезпечение от 200 до 3300 лв. „Микро Кредит” АД е лицензирана небанкова финансова институция, която предлага бърза, лесна и достъпна финансова помощ чрез заеми и финансови услуги – както за индивидуални потребители, така и за малкия и среден бизнес. Това е една от водещите компании на пазара за бързи кредити и може да се възползвате от няколко продукта: CrediNet (онлайн кредит за всеки), CrediHome (кредит с персонален кредитен консултант), CrediGo (потребителски кредит с равни месечни вноски) и CrediTrade (бизнес кредит)…
Сума: от 200 до 3300 лева
Срок: от 1 до 18 месеца
Кандидатстване: компанията предлага 2 варианта на кандидатстване за кредит:
1:ви: Да подадете заявка с координатите си онлайн, за да бъдете поканени в офис на „Микро Кредит“ АД във Вашия град или да бъдете посетени от персонален кредитен консултант или –
2-ри: Може да кандидатствате изяло онлайн и при одобрение – да получите желаната сума по Изипей.

1.) КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ В ОФИС ИЛИ ЧРЕЗ КОНСУЛТАНТ (CREDIHOME, CREDIGO, CREDITRADE – ЧРЕЗ КОНТАКТНА ФОРМА НАЙ-ГОРЕ):

CrediHome– бърз потребителски кредит от 200 до 3000 лв., който се погасява на равни седмични вноски от 9 до 48 седмици или на равни месечни вноски от 3 до 12 месеца. Обслужва Ви персонален кредитен консултант. CrediHome e кредит без поръчители, без обезпечение, само срещу лична карта. Кредитният консултант ще Ви посети у дома и ще получите парите в срок до 24 часа след одобрение.
CrediGo – изгоден потребителски кредит с размер от 600 до 3300 лв. , който се погасява на равни месечни вноски от 6 до 12 месеца. Бърз кредит без обезпечение и поръчители, само срещу лична карта. 0% лихва, ако върнете парите до 30 дни, и 30 дни гратисен период за 1-ва вноска.
CrediTrade – бърз кредит в помощ на бизнеса от 200 до 3300 лв. Погасява се на равни седмични или месечни вноски за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 18 месеца. Без поръчители, само срещу лична карта. Лихвата се признава за разход на фирмата. С гратисен период до 45 дни и без неустойки. Може да получите и да връщате парите в офис на Микро Кредит, през кредитния си консултант или по банков път.

2.) КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН (CREDINET):

Бързият онлайн заем CrediNet предоставя кредити за суми от 200 до 3000 лева със срок на изплащане от 3 до 12 месеца. Кандидатстването се извършва изцяло онлайн, без посещение на офис или среща с кредитен консултант. Всеки клиент на CrediNet може да избере как да погаси своя кредит – безлихвено в рамките на 30 дни или на равни месечни вноски до 12 месеца. Усвояването и погасяването на кредита може да стане по банков път, в офис на Микро Кредит или през мрежата на Изипей. CrediNet предлага на своите клиенти бързо одобрение, като в същото време екипът на компанията се стреми да се увери, че всеки кредит ще бъде изплащан коректно и точно.