Кредити за хора с лошо кредитно досие

СУМА: от 100 до 200 000 лв.
ОСОБЕНОСТИ:
В днешно време има много хора с лошо кредитно досие. А какво е то? Лоша кредитна история (лошо ЦКР) възниква когато даден потребител изтегли кредит, който не погасява в срок. Тогава кредитните институции го отбелязват в Централен Кредитен Регистър (ЦКР) като лош платец, за да може да са наясно за в бъдеще кой би си връщал средствата при евентуално ново теглене и кой не. Най-трудно е да се изтегли именно кредит с лошо кредитно досие. Но поради увеличаващия се брой на подобни кредитоискатели – фирмите правят и компромиси като понякога отпускат кредити и на хора с лоша кредитна история.
Най-лесният вариант за теглене на кредит при лошо ЦКР е просто да помолим нас близък да тегли вместо нас. На второ място идва вариантът да кандидатстваме на няколко места с цел по-голям шанс за одобрение.

Но най-сигурният вариант да получите кредит при наличие на лошо кредитно досие е чрез гарантиране с недвижимо имущество, тоест – ипотекиране на апартамент, къща, жилище и други. Ето тук – може да кандидатсвате за кредит срещу залог на недвижим имот!

Някои институции като „Бяла карта„, например – правят и компромиси за хора с лошо кредитно досие, но за по-голям шанс – съветваме да пробвате на няколко места.
УСЛОВИЯ: Щом някой е стигнал до централния кредитен регистър – значи е нарушил най-важното условие на повечето компании – да няма лошо ЦКР. Но в днешно време шанс има за всичко, а пазарът е препълнен с компании за кредити, които се чудят как да привличат повече клиенти и правят компромиси. Наличие на недвижимо имущество е най-голям плюс в такава ситуация.
Предимства при кандидатстване с barzkredit-bg.com: Кандидатстване за кредит за хора с лошо кредитно досие чрез нас е бързо, лесно и удобно! С barzkredit-bg.com имате по-голям шанс да получите възможно най-бързо най-изгодната оферта за кредити с лошо ЦКР, тъй като работим с много небанкови институции… Информирани сме за всички промоции към даден момент, например „заем без лихва“ и други…

ТУК МОЖЕ ДА ПОДАДЕТЕ ЗАЯВКА ЗА КРЕДИТИ ЗА ХОРА С ЛОШО КРЕДИТНО МИНАЛО В НЯКОЛКО КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ НА 1 МЯСТО!Related Posts