КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ИМАМ ШАНС ДА БЪДА ОДОБРЕН?

Шансът да бъдете одобрен ще е минимален ако: нямате навършени 22 години; не се осигурявате и нямате никакви доходи; месечният ви доход е недостатъчен; имате просрочени или необслужвани задължения; имате лоша кредитна история.

КРЕДИТНА ИНСТИТУЦИЯ ЛИ СТЕ?

BARZKREDIT-BG не е кредитна институция, а сайт, в който са публикувани предложенията за кредити на много банкови и небанкови институции в България.

КАК РАБОТИ САЙТЪТ BARZKREDIT-BG.COM?

След като пуснете запитване към дадена фирма чрез тяхната форма за заявка за кредит, в рамките на деня (в работен ден) – юкредитните консултанти на небанковите институции и банките, които биха прoявили интерес към вашето запитване за кредит с посочените от вас параметри се свързват с вас…

КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ?

Най-основните са: да нямате лоша кредитна история (лошо ЦКР) и да имате навършени 22 години, всичко останало е по индивидуална преценка според скоринг системите на кредитните институции.

ЗАЩО СЛЕД КАТО КАНДИДАТСТВАХ – НЯМАМ НИКАКВО ИЗВЕСТИЕ, НИКОЙ НЕ СЕ СВЪРЗВА С МЕН?

В рамките на няколко работни дни, ако никой не се свържe с вас, навярно в момента няма търсене на пазара и интерес от страна на кредитните институции за запитване с вашите параметри. Ако имате много лоша кредитна история – също е по-вероятно да не ви потърсят, освен ако не става дума за ипотека на недвижимо имущество.

КАКВИ СА ЛИХВИТЕ, ПОГАСИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ И ТАКСИТЕ ЗА КРЕДИТ?

Всеки отделен тип кредит и всяка една банкова или небанкова инстититуция има различни финансови параметри, за които ще бъдете информирани по телефона при интерес към вашето запитване от страна на институциите.

БЕЗПЛАТНИ ЛИ СА УСЛУГИТЕ НА САЙТА BARZKREDIT-BG.COM?

Да. Няма никакви административни такси за обслужване. Това е само информационен портал и е напълно безплатен.

Related Posts