Студентски кредит – заем в помощ на студенти за преследване на мечтите

Всеки от нас е преминал през дълъг период на обучение докато се превърне в това, което е днес. За съжаление не всеки има тази възможност. Някои семейства не могат да си позволят да изпратят детето си в друг град, където да получите висшето  образование. Други мечтаят по-надалеч извън пределите на страната.

Независимо къде желаете да продължите обучението, ще са ви необходими пари. Нека доходите не се превръщат в препятствието пред по-хубав живот. Забравете за тревогите около разходите като вземете студентски кредит – заемът за решение на бъдещи проблеми.

Какво трябва да знаем за студентския кредит?

Често хората са скептично настроени не само към този вид кредит, но и към другите. Ако имате някакви съмнения или притеснения, те ще изчезнат след като прочетете статията.

Нека да разгледаме какво получавате от взимането на заема:

– сума на стойност до 15 000 лева – дълъг срок на връщане – от 5 години без поръчител –  до 15 години с поръчител или ипотекиран имот

– изгодна лихва на погасяване

Кредитът е създаден изцяло да отговаря на нуждите на студента. Покрива разходи като семестриални вноски, плащане на общежитие, разходи за консумативи, за всяко нещо, което може да послужи на един учещ човек.

Какви са изискванията на взимане?

Както всеки друг кредит така и този има някои изисквания. Студентът, който взема кредита трябва да няма навършени 30 години. В противен случай той не може да получи кредита. Трябва да има поръчител, ако иска да получи по-голяма сума – над 10 000 лева.

Срещу минимални условия получавате необходимата сума за образование. Струва си да опитата, нали?

Защо да изберем студентски кредит?

Ако все още не сте се убедили, че това е правилният кредит за обучението на всеки един млад човек, то продължавайте да четете и несъмнено ще пожелаете да получите кредита. През целия период на образованието не трябва да изплащате кредита. Най-вероятно сте си представяли следния сценарий. Ще вземете кредита, ще плащате семестрите, общежитието, ще си набавите необходимите учебници. До тук добре, но после идва въпросът как ще върнете взетите пари? Забравете за този ужасяващ вариант. Докато учите не трябва да връщате пари. Съсредоточете се изцяло върху вашето образование, а парите и сметките оставете на банката.

След като завършите и си намерите работа спокойно ще можете да върнете взетия заем.

Мечтаното образование вече не е просто мечтано, а ще се превърне в реалност. Не се отказвайте от желания университет само защото нямате достатъчно доходи. Вземете студентски кредит и оправете живота си. Все пак нищо не е по-важно от бъдещата реализация, нали?

Не отлагайте повече, а отиде до най-близката банка или пробвайте онлайн да кандидатствате за студентски заем.

Related Posts